One Year

julio 14, 2017 / Timelapse

ONE YEAR és un projecte d’un any aprenent la tècnica de Timelapse. Una al·legoria i tribut dels elements que més em meravellen quan surto a fer fotografia de paisatge. Més de 10.000 fotografies, més de 50 hores en localitzacions de d’arreu de Catalunya i de la illa de Fuerteventura, moltes hores d’edició … i molta paciència.

És un primer treball on he pogut aprendre molt, i segurament en aquests moments si tingués que començar-ho ho faria diferent, però és el primer i espero que no sigui el últim.

Vull agrair la paciència dels amics i companys que m’han acompanyant en totes les sortides que formen part d’aquest muntatge.

MÚSICA

Kevin MacLeod Long Road Ahead B
Chris Zabriskie Oxygen Garden
Vladimir Shkatov Elevation 1.4
Vladimir Shkatov Signs Of The Road
Vladimir Shkatov Your Embrace
Vladimir Shkatov Lower Gear
Vladimir Shkatov First Night By The Sea

ONE YEAR is a one-year project learning the technique of Timelapse. An allegory and tribute to the elements that most amaze me when I start to take a landscape picture. More than 10,000 photographs, more than 50 hours in locations around Catalonia and the island of Fuerteventura, many hours of edition … and a lot of patience.
It’s my first job where I could learn a lot, and surely at this time if I had to start it I would do it differently, but it is the first and I hope it’s not the last.